Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، دکتر سعید نمکی در حاشیه دیدار با آیت الله سعیدی، تولیت آستان مقدسه حضرت فاطمه معصومه(س) و امام جمعه قم، گفت: خوشبختانه همکاران ما در سراسر کشور، به امور مدیریت و کنترل بیماری کووید۱۹ مسلط هستند با وجود ویروس جهش یافته انگلیسی که مواردی از آن در قم هم گزارش شده، همکاران ما رصد خانه به خانه دارند و تعداد تست‌ها به سرعت افزایش پیدا کرده و در کل کشور از ۱۰۰ هزار تست در روز عبور می کنیم در حالیکه این تعداد در ماه های گذشته بین ۱۰ تا ۱۲ هزار تست بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: خوشبختانه بیماریابی به شدت گسترش یافته و تقویت شده است و امیدواریم که در آینده نزدیک بتوانیم این موج را هم مدیریت و خنثی کنیم. در مورد واکسن نیز دیروز همزمان با روز پدر خدمت پدران عزیز در سرای سالمندان کهریزک رسیدیم و در آنجا به شکل نمادین، واکسیناسیون گروه های آسیب پذیر برای گروه سالمندان را در کنار کادر بهداشتی و درمانی آغاز کردیم. 

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: واکسیناسیون گروه های آسیب پذیر را با واکسن وارداتی دنبال می کنیم و به یاری با همت همکاران مان به عنوان یک مژده بسیار ارزشمند، پیشرفت ها به قدری چشمگیری است که در بهار سال آینده علاوه بر تولید کننده واکسن، یکی از صادر کنندگان واکسن خواهیم بود. در مورد داروهای مورد نیاز، ماسک، ونتیلاتور و تجهیزات مورد نیاز نیز کشور در مرز خودکفایی است و حتی صادرات هم انجام می شود. 

نمکی یادآور شد: نگرانی ما شعله‌های بیماری در اثر  ویروس سرکش جهش یافته است که امیدواریم آن را هم با همان مدلی که در موج های قبلی مدیریت کردیم، با همکاری و رعایت بیشتر مردم و مسئولان، بتوانیم مدیریت کنیم. 

وی همچنین در دیدار با آیت الله سعیدی، گفت: خدا را شاکریم که بعد از یکسال مبارزه بی امان و بی وقفه، موفقیت های ارزشمندی در کشور داشتیم در حالیکه انگلیس یکی از قوی ترین زیرساخت های سلامت جهان را دارد و برای بخش سلامت در این شرایط تا ۶ ماه پیش ۲۲ میلیارد پوند و آمریکا نیز ۱۱۱ میلیارد دلار، اختصاص داده اند در حالیکه ما هنوز از محل یک میلیارد دلار که مقام معظم رهبری موافقت کردند، شاید تا امروز حداکثر ۶۰ تا ۷۰ درصد آن را گرفته باشیم. 

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: تحریم‌ها و فشارهای ظالمانه ای بر ما روا داشتند اما با عنایت خداوند، حمایت، عنایت و هدایت ویژه مقام معظم رهبری و همراهی بخش های مختلف جامعه به ویژه روحانیت معزز شیعه با وزارت بهداشت، توانستیم به موفقیت های چشمگیری برسیم و دیدیم که مقام معظم رهبری به تنهایی در یک حسینیه نشستند تا این پیام را به همگان بدهند که رعایت شیوه نامه‌ها، واجب است و همه باید تبعیت کنند.

نمکی افزود: ایران علیرغم همه فشارها، در نقطه سرافرازانه ایستاده است. دکتر المنظری، مدیر کل دفتر مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت که هفته پیش به ایران سفر کرده بود، اذعان کرد که توفیقات ایران، حیرت انگیز است و ایران نشان داده که نه در حد منطقه بلکه در حد جهان می تواند الگویی برای مدیریت بیماری کووید۱۹ باشد. 

وی خاطرنشان کرد: افتخار عظیمی برای ایران است که در ۶۰ روز از یک وارد کننده ماسک، گان و ونتیلاتور به تولید کننده و بعد صادر کننده تبدیل شدیم و می‌شود در اوج تحریم در عرض ۶۰ روز، تعداد مرگ و میر بیماران را از حدود ۵۰۰ نفر، دو رقمی کرد و این کار با استفاده از تجارت شیوه های مدیریت جهادی در دوران دفاع مقدس بود. 

بنابر اعلام وبدا، وزیر بهداشت در خاتمه، گفت: امروز گرفتار نوعی ویروس جهش یافته شده ایم و این ویروس در کل کشور در حال چرخش است و دیروز هم گزارش هایی از این ویروس در قم به ما رسید. قدرت سرایت این ویروس حدود ۱۰ تا ۱۲ برابر ویروس قبلی است، مدتی که بیمار را به بیمارستان و بخش ICU می کشاند بجای ۷ تا ۱۰ روز، ۷۲ ساعت است و به شدت هم بیمار را به سمت مرگ و میر می برد و بیشتر هم جوانترها را گرفتار می کند.

منبع: الف

کلیدواژه: جهش یافته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۹۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست

امین افشار اظهار داشت: موانع به کار گیری شیوه‌های های نوین درمانی برای بیماران هموفیلی را تشریح کرد.

به گزارش ایلنا، وی در پاسخ به این سوال که این کانون بار‌ها از اهمیت استفاده از شیوه‌های نوین درمان هموفیلی سخن گفته است، مشکل عمده در عدم استفاده از این روش‌ها چیست؟ گفت: متاسفانه دیدگاه جامعی نسبت به این بیماری در کشور وجود ندارد و هزینه‌هایی که برای بیماری هموفیلی می‌شود متنوع است؛ بخشی از هزینه‌های درمان بیماری هموفیلی را بیمه‌های پایه می‌دهند، بخشی دیگر را صندوق صعب العلاج می‌دهد، قسمت دیگر هم از مابه التفاوت ارزی به اسم طرح دارویار پرداخت می‌شود. برخی هزینه‌های دیگر هم از سمت بهزیستی و مراکز توانبخشی تامین می‌شود.

وی اضافه کرد: بنابراین هر ارگانی به بخش خودش نگاه می‌کند و اینگونه می‌پندارند که استفاده از دارو‌های نسل قدیمی تر، هزینه کمتری در بر دارد. درست است که در ظاهر شاید اینگونه باشد، اما در مجموع آن هزینه‌ای که می‌شود با وضعیت درمان بیماران مطابقت ندارد.

افشار افزود: به طور مثال سازمان غذا و دارو اعلام می‌کند داروی هملیبرا داروی بسیار خوب و اثر بخشی است، اما هزینه بسیار بالایی دارد. این در صورتی است که تنها با نگاهی به مطالعات صندوق صعب العلاج و بیمه سلامت می‌توان دریافت که نسبت به فایبا و فاکتور ۷ در مجموع مصرف هملیبرا به نفع و به صرفه است. ولی چون درگیر بخشی نگری می‌شویم و بیماران هموفیلی متولی خاصی ندارند، باعث می‌شود گا‌ها تصمیماتی گرفته شود که منطقی بر آن حاکم نباشد.

وی یادآور شد: اگر هزینه‌های درمانی، دارویی، توانبخشی و حتی هزینه‌هایی که در زمینه اجتماعی و توانمندسازی بیماران هموفیلی انجام می‌شود درست صورت گیرد، باعث می‌شود، سطح کیفیت بیمار هموفیلی خیلی بالاتر برود.

او متذکر شد: علاوه بر این موانع بحران‌های دارویی را اضافه کنید، به طور مثال در ماه‌هایی از سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بحران دارویی در کشور داشتیم. این امر باعث شد بیمارانی که سال‌ها از دارو استفاده می‌کردند و مفاصل آن‌ها سالم مانده بود، در این برهه بحران دارویی مفاصل این بیماران نیز دچار مشکل شود.

تقویم دارویی بیماران هموفیلی را تدوین کنید

رییس هیات مدیره کانون هموفیلی ایران تاکید کرد: ما بار‌ها درخواست کرده ایم که برنامه تقویم دارویی بیماران هموفیلی را تدوین کنند تا سهمیه دریافت ماهانه داروی بیماران مشخص باشد، چرا که اگر بیمار داروی خود را به موقع دریافت نکند در بدن او خونریزی اتفاق می‌افتد و هر خونریزی اگر درمان نشود و یا دیر درمان شود مفاصل را از بین می‌برد و همه این‌ها هزینه‌ها و تبعات بدی را هم برای فرد بیمار و هم برای دولت دارند.

رییس هیات مدیره کانون هموفیلی ایران درباره حمایت‌های بیمه‌ای از بیماری هموفیلی اظهار کرد: طبق قانون، ۵ بیماری خاص که هموفیلی هم یکی از آن‌ها است، پوشش بیمه‌ای بالایی دارند. ما در این خصوص قدردان دولت هستیم، جمهوری اسلامی ایران با توجه به نگاه معنوی که به حیات انسان‌ها دارد، تا جای ممکن خدمات به بیماران ارائه کرده است و تا جای ممکن هزینه این خدمات رایگان بوده است.

وی افزود: متاسفانه در مورد دارو‌های نوین هموفیلی که وارد بازار می‌شود، سازمان غذا و دارو و شورای عالی بیمه مقداری توجه کمتری نشان داده اند. این دارو‌های جدید که اثر بخشی آن‌ها هم مطالعه شده است و نسبت به دارو‌های قبلی اثربخشی بهتری دارد، تحت پوشش بیمه قرار گرفته نشده است و بیمار مجبور است فرانشیزی را پرداخت کند.

او همچنین بیان کرد: طبق آماری که از اداره وزارت کار داریم، ۶۰ درصد بیماران هموفیلی دهک یک تا پنج جامعه هستند و این افراد توانایی پرداخت فرانشیز دارویی را ندارند. ۱۰۰ میلیون تنها هزینه پایه‌ای است که برای این بیماری می‌شود، اما گا‌ها هزینه‌های این بیماری به میلیارد‌ها تومان نیز می‌رسد.

وی خاطر نشان کرد: ما به شوارای عالی بیمه نامه‌ای نوشتیم و درخواست کردیم که دارو‌های نوین را جزء لیست بیمه قرار دهند. البته منظور این نیست که دارو‌های قدیمی اثر بخشی ندارند. بلکه بیماری هموفیلی بیماری است که باید دارو در تنوع بالایی در اختیار بیماران باشد.

افشار تصریح کرد: شعار امسال فدراسیون جهانی هموفیلی که کانون هموفیلی ایران هم عضو آن است، دسترسی عادلانه به دارو و درمان برای همه بود. در کشور ما دارو به صورت عادلانه توزیع نمی‌شود.

وی ادامه داد: هر کسی که به پایتخت نزدیک است، می‌تواند از خدمات دارویی و درمانی بهتری بهرمند شود. در استان‌ها هم آن‌هایی که به مرکز استان نزدیک‌تر هستند دسترسی بهتری به دارو دارند. همین رفت و آمد‌ها برای دریافت دارو می‌تواند بیمار هموفیلی را با تبعات خطرناکی روبه رو کند.

او در پایان تاکید کرد: دولت می‌تواند طرحی را برنامه ریزی کند که بیمار هموفیلی در خانه بماند و دارو را در خانه تحویل بگیرد. به این روش می‌توان مصرف بهینه دارو گفت.

دیگر خبرها

  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • ایران در تهدید بحران سالخوردگی قرار دارد
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • مدیریت دوگانه آب بزرگترین ضربه به کشاورزان کشور
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت