Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید نمکی، وزیر بهداشت و درمان به همراه سردار حسین اشتری از مجموعه راهور بازدید کرد.

به گزارش برنا؛ سعید نمکی، وزیر بهداشت در جریان بازدید از ستاد راهور ناجا گفت: هم اکنون که با شما صحبت می کنم مرزبانانی در شمال غرب کشور و جنوب شرق کشور در سخت ترین شرایط ممکن در حال خدمت هستند و مایه دلگرمی مردم کشور هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از همه زیباتر پلیس راهور در جاده های پرپیچ و خم این کشور در عرصه حضور دارند و در تمامی شرایط سخت اولین نیرویی هستند که حضور به هم می رسانند.

او افزود: ما مدیون این عزیران بزرگوار هستیم و سپاسگذار آن ها هستیم. پلیس در صحبت های مقام معظم رهبری آمده است که باید یک پلیس متفاوت باشد و در کنار مردم باشد. این نیروی مردمی از سحرگاه 13 فروردین در خیابان ها بود و  همراه کادر درمان بود و مایه افتخار بود و به ما آرامش می داد.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: حتی اگر شهید آوینی ها نباشند تا این رشادت ها را ثبت کنند اما مردم فراموش نخواهند کرد. شاید هر 150 سال یک بار جهان چنین گرفتار بشود اما در همین سختی ها نیز نشان داده ایم که می توانیم به خوبی عمل کنیم و این با کمک مردم صورت گرفته است. همین مردم بودند که اجازه ندادند یک میلی متر از خاکشان در دفاع مقدس از دست برود. آن کشورهایی که نشسته بودند تا گرفتاری ما را در کرونا مسخره کنند امروز خودشان گرفتار شده اند و مشاهده کردند که ایران در اوج تحریم نیز توانسته است به خوبی مقاومت کنود.

او افزود: ما از مرگ هیچکس در هیچ نقطه جهان خوشحال نمی شویم و متاسف هستیم و غصه می خوریم که امروز مردم در آمریکا و بریتانیا جان خود را از دست می دهند هرچند که سردمداران آن‌ها برای مرگ مردم ما گام برمی دارند. بریتانیا در روزی که مرگ 1800 نفری را تجربه کرد، ما فقط 70 جان باخته در آن روز داشتیم که این آمار نیز برای ما زیاد است و باید صفر شود. این موفقیت ها را مدیون رهنمودهای رهبری هستیم. هیچ رهبری در جهان به اندازه رهبر کشورمان مراعات نکرده است و مشاهده کردیم چگونه به تنهایی به عزاداری می پرداختند. تصویر این عزاداری به آن علت منتشر شد که اسلوب عزاداری را به داخل کشور نشان دهند و به خارج از کشور نیز نشان دهند که تشیع ما بر پایه خرد و عقل است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزیر بهداشت سردار اشتری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۹۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکی از اصلی ترین ارکان های مقابله با قاچاقچیان حیات‌وحش دادن آموزش است

غلامرضا ابدالی مدیرکل دفتر حیات وحش سازمان حفاظت محیط‌ زیست در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره قاچاق حیات وحش گفت: با حضور رییس سازمان محیط زیست و مقامات کشوری که دارای مسئولیت هستند از جمله فراجا، گمرک قوه قضاییه یک نشست هم اندیشی را در راستای مسئله حیات وحش برگزار کردیم.

او ادامه داد: در این نشست مسئله قاچاق حیات وحش را تبیین کردیم. قاچاق حیات وحش قاچاقی است که رتبه دوم یا سوم را به خود اختصاص داده است. قاچاق حیات وحش بسیار پر سود بوده که تمام کشور‌ها و به خصوص کشور خودمان به دلیل کریدور بودن مبدا قاچاقچیان قرار گرفته است.حیات وحش نقش اساسی و کلیدی در زندگی ما دارند که اگر بی تفاوت باشیم قطعا ژن‌های بی بدل را از دست خواهیم داد.

ابدالی تصریح کرد: امسال کمیته ملی قاچاق جانوری را تشکیل داده ایم که بتوانیم این رتبه را تغییر دهیم. 

او گفت: موضوع مهمی که تا به الان باید توجه شود آموزش است. آموزش لازم را به نیرو‌هایی که در ورودی‌های گمرک و فراجا هستند باید به خوبی ارائه شود تا بتوانند در کمترین زمان اقدام مناسبی را از خود نشان دهند. انواع و گونه‌های مختلف قاچاق را شناسایی بشناسند تا بتوانند موارد قاچاق را تشخیص دهند. 

معاون سازمان حفاظت محیط زیست  تصریح کرد: فقر و بیکاری از علل قاچاق محسوب می‌شوند. ناآگاهی از عواقب قاچاق نیز باید مورد توجه قرار گیرد برخی از بازار قاچاق، حیوانات را خریداری می‌کنند و این موضوع‌ها باید فرهنگ سازی شود.

ابدالی بیان کرد: متولی اصلی در کشور ستاد مرکزی مقابله با کالا و ارز نهاد ریاست جمهوری است. اما دستگاه‌هایی که می‌توانند به ما کمک کنند پلیس فراجا از جمله پلیس فرودگاه، راه آهن، قوه قضاییه، هستند که می‌توانند کمک کننده باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • ◄ انتخاب راه مشترک برای موفقیت: همکاری حمل و نقلی ازبکستان و آذربایجان
  • کار نکونام سخت‌تر از قبل شد/ شرط موفقیت استقلال در ۵ هفته آخر لیگ
  • یک کارشناس انرژی : موفقیت دولت در تقویت شبکه فروش نفت کشور در شرایط تحریم
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم
  • لزوم مقابله با گرانی/ زمان وعده صادق اقتصادی مسؤولان به مردم است
  • عضو خبرگان رهبری: اگر گفته‌های ما منطقی باشد مردم به سمت دین گرایش پیدا می‌کنند
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • یکی از اصلی ترین ارکان های مقابله با قاچاقچیان حیات‌وحش دادن آموزش است
  • دیدار استاندار لرستان و آیت‌الله «نیازی»