Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی: در ۳ هفته اخیر تعداد مرگ روزانه بیماران کووید ۱۹در ایران ۴۰ درصد کاهش داشته است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، وزیر بهداشت، درمان وآموزش پزشکی در جلسه مجازی با وزرای بهداشت منطقه مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت در خصوص کووید-۱۹ گفت: برغم «حداکثر فشار» و تحریم‌های شدید دولت فعلی ایالات متحده که مسائل بهداشتی و انسانی جمعیت کشور ما را هدف قرار داده است، ایران پیشگام در فن آوری‌های حوزه سلامت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



آقای دکتر سعید نمکی گفت: ایران پیشگام در فن آوری‌های حوزه سلامت و تولید محلی آزمایش‌های آنتی ژن، تجهیزات پزشکی، دارو‌های پیشرفته مانند مونو نوکئال آنتی بادی (MBAs) و مهمتر از همه واکسن‌های مختلف در برابر کووید ۱۹ است.
وی تأکید کرد: هماهنگی بین کشور‌های عضو و در نظر گرفتن «سلامت پلی برای صلح» اهمیت حیاتی دارد.
وی گفت: بیماری همه گیر کووید ۱۹ جهان را به شدت فرا گرفت و درس‌های زیادی را برای آموختن در سطح ملی، منطقه‌ای و جهانی ارائه داد که نشان دهنده آماده نبودن جامعه جهانی برای مقابله با یک بیماری همه گیر است.

وی افزود: این بیماری همه گیر به ما یادآوری کرد که رهبری، همبستگی، همکاری بین بخشی، مداخلات مبتنی بر شواهد و هماهنگی بین کشورها، ابزار‌های مورد نیاز برای مدیریت بیماری همه گیر کووید ۱۹ هستند.

وی با تأکید بر ادامه مبادلات فنی و سطح بالا بین کشور‌ها گفت: در دوهفته گذشته، ما یک ابتکار ملی به نام طرح شهید حاج قاسم سلیمانی را در سطح خانوار و محله، با مشارکت فعال جامعه و همکاری‌های بین بخشی از جمله سپاه پاسداران، سازمان بسیج مستضعفین، جمعیت هلال احمر، وزارت کشور، بخش خصوصی، مبتنی بر مداخلات برای شناسایی زود هنگام، فراهم نمودن خدمات سلامت به صورت فعال و استفاده از فناوری‌های به روز، آغاز کرده ایم.

آقای دکتر نمکی افزود:پیروی از شیوه نامه‌های بهداشتی جهت شکستن زنجیره انتقال، آزمایش‌های گسترده آنتی ژنی، جداسازی، درمان زودهنگام، اقدامات جدی بهداشتی و اجرای قانون به ویژه برای محدود کردن تجمعات کوچک و جلوگیری از انتقال و خدمات ضروری بهداشتی کاهش موارد بستری در بیمارستان، کاهش موارد مرگ و میر، حمایت از پوشش گروه‌های در معرض خطر از اهداف اصلی این طرح است.

وی ادامه داد: افتخار می‌کنم که با وجود تمام محدودیت‌ها به دلیل تحریم‌های یک جانبه غیر قانونی و محدودیت‌های مالی هیچ یک از خدمات بهداشتی درمانی ما تحت تاثیر کووید ۱۹ قرار نگرفته است.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی خاطر نشان کرد: هماهنگی در سطح بالا در سیستم بهداشت و همکاری بین بخشی، تغییرات رفتاری پایدار و آگاهی از مخاطرات حتی فراتر از همه گیری، سیستم نظارت الکترونیکی فعال و تیم‌های واکنش سریع، ارائه به موقع گزارش داده‌ها در سطح محلی و ملی و مهم‌تر از همه، رهبری، صداقت، همبستگی و رویکرد «کل دولت، کل جامعه» عناصر اصلی برای غلبه بر همه گیری هستند.

وی با بیان اینکه ۱۰ ماه پس از شیوع، ما باید دوباره بر اصول رهبری، مدیریتی، فنی و اخلاقی تأکید کنیم افزود: همبستگی، نه تنها در سطوح محلی و ملی، بلکه مهمتر از آن در سطح جهانی، یکی از مهمترین و قابل اعتماد‌ترین ارکان مبارزه با چنین همه گیری است.

وی با تشکر از پیشنهاد هوشیارانه و به موقع مدیر منطقه برای ایجاد کارگروه وزرای منطقه و کارگروه فنی، تحت رهبری سرکار خانم دکتر هلا زاید، وزیر بهداشت مصر گفت: این کارگروه فرصتی عالی برای بازنگری مجدد توصیه‌های راهبردی برای پاسخ به بیماری همه گیر کووید ۱۹ بر اساس ۹ رکن سازمان جهانی بهداشت، فراهم کرده است. کد ویدیو دانلود فیلم اصلی برچسب ها: کاهش ، آمار فوتی ها ، کرونا ، وزیر بهداشت

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: کاهش آمار فوتی ها کرونا وزیر بهداشت بیماری همه گیر وزیر بهداشت کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۷۸۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس داده‌ها و اطلاعات بارش‌های سازمان هواشناسی کشور از ابتدای سال جاری آبی تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بیشترین کاهش بارش با منفی ۴۳ درصد مربوط به استان قزوین است.

پس از قزوین، استان‌های سمنان و تهران به ترتیب به رشد منفی ۴۱.۳ و ۳۹.۸ درصد در رده‌های دوم و سوم کمترین بارش‌ها در بازه اشاره شده قرار دارند. میزان کاهش بارش در تهران ۹۳.۵ میلیمتر بوده؛ این در حالی است که با وجود بارش‌های قابل توجه طی روزهای اخیر در کشور، اما همچنان بارش‌ها در ۲۲ استان منفی است. بارش‌ها در استان‌های ایلام، خراسان جنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، کردستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت افزایش یافته است.

بیشترین بارش‌ها برای استان سیستان و بلوچستان با رشد ۵۴.۲ درصدی، یزد ۴۱.۵ درصد و خراسان جنوبی با ۱۹.۷ درصد ثبت شده است.

در مجموع از ابتدای سال آبی جاری تا (۱۳ اردیبهشت ماه) بارندگی در کشور ۸.۹ درصد و میزان بارندگی‌ها در کشور در بازه زمانی ذکر شده ۱۸.۶ میلیمتر کاهش یافته است.

کد خبر 6096428

دیگر خبرها

  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • داروی ایرانی بیماران SMA وارد بازار می‌شود / برنامه وزارت بهداشت برای پویش ملی سرطان
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • کاهش ۹ درصدی بارش‌ها در کشور
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور