Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@17:59:08 GMT

پس از «کیم» رهبری کره شمالی چگونه خواهد بود؟

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۸۴۳۷۶

پس از «کیم» رهبری کره شمالی چگونه خواهد بود؟

  به گزارش «پارسینه»، انتشار اخبار و شایعاتی درباره بیماری سخت کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، و انجام عمل جراحی بر روی قلب او، گمانه زنی‌ها درباره رهبری آینده این کشور اسرارآمیز به موضوعی جذاب و مهم برای تحلیلگران و رسانه‌ها بدل شده است. این شایعات به ویژه از زمان غیبت کیم در مراسم یادبود تولد پدر بزرگش که یکی از مهمترین برنامه های سیاسی این کشور است، جدیتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کره شمالی از زمان تأسیس در سال ۱۹۴۸ توسط کیم ایل سونگ، به عنوان یک دیکتاتوری موروثی اداره می‌شود. کیم جونگ ایل، پس از مرگ پدرش در سال ۱۹۹۴ بر سر کار آمد و کیم جونگ اون هم ۱۷ سال بعد از درگذشت کیم جونگ ایل قدرت را به دست گرفت. البته احتمال جانشینی این افراد پیش از مرگ پدارنشان هم به گونه‌ای به افکار عمومی انتقال داده شده بود.

همانطور که «سی ان ان» گزارش می دهد، در حال حاضر به نظر نمی‌رسد که سه فرزند کیم به سن مناسب برای رهبری کشور رسیده باشند. حتی اگر یکی از فرزندان برای در اختیار گرفتن هدایت کشور تربیت یافته باشد، برای مدتی نیاز به یک قیم دارد که به طور موقت رهبری کشور را در دست بگیرد؛ اتفاقی که تا کنون در کره شمالی رخ نداده است.   غیبت کیم جونگ اون در یادبود تولد پدربزرگش
آندری لانکوف، استاد دانشگاه کومکین کره جنوبی و کارشناس مسائل کره شمالی، در این باره می‌گوید: «این کشور یک پادشاهی رسمی نیست. [هرچند]در واقع یک پادشاهی است.»

میشائیل مادن، کارشناس رهبری کره شمالی، معتقد است حدود ۱۰ تا ۲۰ سناریوی مختلف وجود دارد که در صورت ناتوان شدن کیم برای رهبری کره شمالی ممکن است به وقوع بپیوندند، هر چند باید در پیشگویی بر اساس نشانه‌های اندک محتاط بود.
او می‌گوید ممکن است کره شمالی مدل اتحاد شوروی را پیش بگیرد که پس از مرگ جوزف استالین، دیکتاتوری که بر اساس کیش شخصیت حکمرانی می‌کرد، دنبال کرد. به احتمال زیاد کیم یو جونگ، خواهر و دستیار نزدیک کیم جونگ اون رهبری کشور را به دست بگیرد و این هم ممکن است که یک هیئت رهبری تشکیل شود تا زمانی که جانشین کیم به قدر کافی برای هدایت کشور بزرگ شود.

کیم یو جونگ از زمان سفر به کره جنوبی برای بازی‌های المپیک زمستانی ۲۰۱۸، صرف نظر از چند ماهی که در مقابل انظار عمومی ظاهر نشد، یکی از بارزترین اعضای تیم رهبری برادرش بوده است. کیم جونگ چول، برادر رهبر کره شمالی هم گزینه دیگر این خانواده است، اما او بیشتر به عنوان یک هوادار اریک کلپتون، گیتاریست انگلیسی، شناخته می‌شود و به آن اندازه درگیر سیاست نیست.  

مادن بر این باور است که «استمرار رژیم مهم است.»

او اضافه می‌کند توجه به این نکته حائز اهمیت است که گرچه کره شمالی ممکن است یک برنامه جانشینی شفاف و کاملاً تعریف شده نداشته باشد، اما از نظر تداوم دولت، آن‌ها سازماندهی دارند.

او ادامه داد: دلیل این امر این است که آن‌ها سلاح‌های هسته‌ای دارند، آن‌ها باید فرماندهی و کنترل مداوم بر دارایی‌های تسلیحات هسته‌ای را حفظ کنند.»

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کیم جونگ اون کره شمالی رهبری بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۸۴۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از کم‌ بارشی‌های اخیر کشور جبران شد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، صادق ضیائیان رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، گفت: سامانه بارشی که هفته گذشته وارد کشور شد، فعالیت خود را از روز چهارشنبه آغاز کرد که تا همین امروز جمعه نیز ادامه دارد و به این واسطه بارش‌های مناسبی رخ داده است.

وی یادآور شد: از روز شنبه (۱۵ اردیبهشت) شمال‌غرب، شمال‌شرق و نوار شمالی بارش باران خواهند داشت و سامانه بارشی بعدی روز دوشنبه به کشور نفوذ می‌کند و ابتدا شمال‌شرق کشور را تحت تأثیر خود قرار می‌دهد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا تاکید کرد: از ابتدای بهار ۱۴۰۳ تا نیمه اردیبهشت بارش‌های خوبی را شاهد بودیم که انتظار داریم بخش زیادی از کم بارشی‌های گذشته جبران شود؛ البته جبران کامل کم‌بارشی که شاهد آن بودیم یک مقداری سخت است اما بخشی از کم بارشی‌هایی که در کشور وجود داشت رفع شده است.

ضیائیان با تاکید بر اینکه پراکندگی بارش‌ها در کشور یکسان نیست، یادآور شد: بارش‌ها در کشور یکسان نیست. به طور مثال در سامانه بارشی قبلی بارش‌ها در استان سیستان و بلوچستان بیشتر از هر نطقه دیگری در کشور بود که حتی به سیل منجر شد؛ در حالی که برخی استان‌های کشور مانند تهران و نواحی نوار شمالی کمتر از نواحی جنوبی بارش باران داشتند.

وی ادامه داد: به همین دلیل احتمال دارد برخی نقاط کشور با کم‌آبی مواج شوند و برخی دیگر چنین مشکلی نداشته باشند.

دیگر خبرها

  • بانوان وزنه‌بردار خراسان شمالی در مسابقات قهرمانی کشور حضور دارند
  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا
  • کره جنوبی سطح هشدار خود را در ۵ سفارتخانه افزایش داد
  • ستاره کره‌ای بعد از پنج سال از بایرن انتقام گرفت! ‏
  • گل وویونگ جونگ به بایرن مونیخ (اشتوتگارت 2-1 بایرن مونیخ)
  • دشمن به دنبال از بین بردن هویت گفتمان انقلاب اسلامی است
  • موج جدید بارش در شمال کشور/ تهران تا کی بارانی است؟
  • نیمی از کم‌ بارشی‌های اخیر کشور جبران شد
  • ورود موج بارشی جدید به کشور از روز یکشنبه
  • عضو خبرگان رهبری: اگر گفته‌های ما منطقی باشد مردم به سمت دین گرایش پیدا می‌کنند